— Nå er stallen komplett, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Start har hentet inn fem nye spillere til A-stallen sin i sommer. Jens Skogmo og Henrik Robstad kom fra henholdsvis Follo og Jerv i januar. I februar fikk de selskap av den finske landslagsstopperen Tapio Heikkila og den nigerianske spissen Uduak Idemokon.

Chidiebere Chijioke Nwakali er sistemann på listen. 19-åringen blir hentet på lån fra Manchester City, og Start å få ham spilleklar til oppgjøret mot Viking lørdag.

- Har truffet bra

Daniel Aase og Andreas Hollingen, som var på lån i Start i fjor, signerte begge langtidskontrakter før årets sesong.

— Jeg føler vi har truffet bra, og Steinar har gjort en god jobb med å være tydelig med tanke på hvilke spillere han vil ha, og konkret også på navn. Vi har også klart å hente spillerne uten å sprenge budsjettet. Det er en bra kombinasjon, sier Øgrey Brandsdal.

Steinar Pedersen er godt fornøyd med nyervervelsene.

— Det som har kommet inn bidrar positivt i miljøet, og de er gode fotballspillere. Det har også vært veldig gledelig å se at har tatt nivået sånn innledningsvis, sier Pedersen.

Trolig ingen ut

Øgrey Brandsdal tror ikke det vil forsvinne noen ut før overgangsvinduet stenger. Spillere som Henrik Breimyr, Alex De John og Robert Sandnes har fått lite spilletid under Steinar Pedersen i vinter, og De John er den eneste av de tre med minutter i eliteserien i 2016. Amerikaneren kom inn mot slutten av kampen i 1. serierunde hjemme mot Lillestrøm.