— Han er ute i minst åtte uker. Han har strukket et leddbånd i kneet, sier Starts fysioterapeut Jørgen Rostrup til Fædrelandsvennen.

Det var under en morgentrening på La Manga 17. februar at skaden skjedde. Bildet over er fra kveldstreningen noen timer etter at skaden var skjedd - da Salvesen drev med avslutningstrening sammen med en liten gjeng.

— Jeg hadde vondt da, og det var nok ikke så veldig lurt å trene slik jeg gjorde den kvelden, innrømmer Salvesen, som har strukket et leddbånd på utsiden av det venstre kneet.

— Heldigvis var ikke leddbåndet røket. Da måtte jeg ha operert.

Vil være tilbake i april

Han gikk glipp av begge kampene på spansk jord, og nå ryker deler av vårsesongen for spissen, som scoret to mål i eliteserien i fjor.

— Jeg håper å være tilbake i begynnelsen av april, når kampene kommer tett. Det er kun to kamper i mars før det er en liten landslagspause, sier Salvesen.

Start åpner serien mot Lillestrøm 13. mars, før Tromsø er på motsatt banehalvdel uken etter. April innledes med hjemmekamp mot Viking, før Molde, Odd, Sarpsborg og Vålerenga er motstandere samme måned.

Skogmo ute fortsatt

— Nå har han flere uker med kjedelig trening foran seg, sier Rostrup, som også har høyreback Jens Kristian Skogmo på sin skadeliste.

Han er fortsatt ikke i fotballtrening etter hælskaden han pådro seg tidlig i vinter.

Start venter på svar på et røntgenbilde.

Robert Sandnes trente heller ikke mandag. Ålesund-mannen ble syk på La Manga og er fortsatt ikke frisk.