Vildbjerg (fvn.no): - Det er deilig å se noen gode venner igjen, sier Priske.

37-åringen ble hentet til Start i 2011. Etter kun en halv sesong fikk høyrebacken et trenertilbud fra FC Midtjylland, så han bestemte seg for å legge opp, og flytte hjem igjen.

  • Selv om jeg bare var en kort periode i Kristiansand, var det seks måneder som betydde veldig mye for meg, sier Priske.

- Er det spesielt for deg å møte Start?

  • Både og. Det er alltid spennende og stas å møte gamle lagkamerater, men det er ingen tvil om at IK Start og Kristiansand betydde mer for meg enn noen av de andre klubbene jeg har vært i, sier Priske.

Savner ikke spillerkarrieren

Han er nå assistent i Midtjyllland.

- Hvordan trives du med å være trener?

  • Det er veldig fint. Overgangen har gått bedre enn jeg turte å håpe på. Jeg har kommet til en god klubb, med fine mennesker, og en flink hovedtrener. Han er dyktig og god til å gi fra seg ansvar. Jeg savner egentlig ikke å spille selv, så det er positivt, sier Priske og smiler.

- Hva legger dere i denne kampen?

  • For oss er det en treningskamp som er viktig i forhold til det fysiske. VI kommer til å spille med to forskjellige lag i hver omgang, slik at vi får alle mann i spill, sier Priske.

Midtjylland er et ballsikkert lag, men masse fart og kreativitet.

  • Vi begynner å få et godt konsept i forhold til det defensive. Vi har vært dyktige i vårt defensive spill de to siste sesongene. Samtidig har vi fått bygd på det offensive, og er nå det laget som har scoret flest mål både forrige sesong, og denne sesongen, sier Priske.

Mange profiler

Det har blitt 34 mål på 17 kamper for lederlaget i Superligaen.

  • Vi har vært veldig dyktig i det offensive spillet, spesielt på dødballer, sier Priske.

Det er to kantspillere som er mestscorende på laget så langt, i Sly Igboun og Pione Sisto. Sistnevnte er på landslagsoppdrag med Danmarks U21-lag, og blir dermed ikke med mot Start.

De store profilene i laget er midtstopperen Erik Sviatchenko og Jim Larsen (tidligere Rosenborg), Jakob Poulsen, Petter Andersson og Tim Sparv, foruten de to nevnt over.

  • Alt i alt har vi et godt lag, med mange rutinerte spillere, samt noen unge som er på vei opp, sier Priske.