ODD-START 0-1

Kampens eneste mål kom etter 66 minutter. Et langt oppspill ble slått på hodet til Frode Johnsen, som headet ballen ned til Jone Samuelsen, som stod ganske alene innenfor Starts 16-meter. Landslagsmannen hadde ingen problemer med å sette ballen til side for Håkon Opdal fra kloss hold.

Odd var det beste laget i torsdagens treningskamp, men møtte et kompakt og hardtarbeidende Start-lag.

Få sjanser

Ingen av lagene skape all verden offensivt i løpet av oppgjøret, men Dag Eilev Fagermos menn var hakket vassere enn gjestene fra Kristiansand.

Odd slo Start i Skien.

Den første store muligheten kom da Samuelsen testet skuddfoten fra 19-20 meter etter 19 minutters spill. Skuddet fra landslagsmannen ble fint reddet til corner av en opplagt Håkon Opdal i Start buret.Like før pause var det Fredrik Nordkvelle nære scoring. Han fikk gå opp helt alene inne i Starts felt, men headingen ble fistet til corner via stolpen av Starts sisteskanse.

For Starts sin del, hadde laget et par halvsjanser de første 45 minuttene, deriblant et langskudd fra Espen Hoff som gikk et par meter utenfor.

Annullert mål

På overtid trodde Rolf Daniel Vikstøl at han hadde gitt Start ledelsen, men linjedommeren mente venstrebacken sto i offside da han headet inn dødballen fra Espen Børufsen.

Odd fortsatte å dominere etter pause, og fikk uttelling da Samuelsen scoret kampens eneste mål.

For Starts del, var forsvarsarbeidet det positive laget kan ta med seg fra denne kampen. Offensivt lugget det veldig.

Mjelde ga for øvrig Lasse Sigurdsen sin Start-debut. 17-åringen ble klar for Start tidligere torsdag, og fikk spille de siste 17 minuttene, uten at han klarte å utrette all verden.

Odd – Start 1-0 (0-0)

Treningskamp, cirka 700 tilskuere på Skagerak Arena.

Mål: 1-0 Jone Samuelsen (66)

Gule kort: Gudmundur Kristjansson, Solomon Owello og Bismark Acosta, Start

Odd (4-3-3): Sondre Rossbach – Espen Ruud, Lars-Kristian Eriksen, Steffen Hagen, Thomas Grøngaard – Jone Samuelsen, Adrian Gashi, Fredrik Nordkvelle – Ole Jørgen Halvorsen, Frode Johnsen, Mathias Fredriksen.

Start (4-4-1-1): Håkon Opdal – Jon Hodnemyr, Bismark Acosta, Alex De John, Rolf Daniel Vikstøl – Espen Hoff, Solomon Owello, Gudmundur Kristjansson, Espen Børufsen (Robert Sandnes, fra 77.) – Alejandro Castro (Lasse Sigurdsen, fra 73.)– Matthias Vilhjalmsson.