KRISTIANSAND (Aftenbladet): Du kunne høre knappenålen falle. Det ble ikke sagt ett eneste ord. Gjestegarderoben på Sør Arena var preget av sjokket etter at laget slapp inn to mål på overtid, tapte to poeng og er fortapt i bunnen av eliteserien.

KJEMPESKUFFET: Tom Nordlie på Sandnes Ulf-benken etter at Start har utlignet til 3-3. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

— For en gangs skyld mangler jeg ord. For meg er dette som å oppleve den siste kampen i 2005 om igjen. Da var jeg Start-trener og vi tapte gullet på hjemmebane. I dag rykket jeg ned som Sandnes-trener. Og selv om det som skjedde ikke skal skje, har jeg bare vondt av spillerne. Vi gjorde en tilnærmet perfekt bortekamp, men glipper på overtid. Hva skal man da si? Det er bare tomt. Ingen tårer, ingen ting, sier en nedbrutt Tom Nordlie til Aftenbladet.Like skuffet var keeper Hannes Halldorsson:

— Det er det verste jeg har opplevd i min karriere, og jeg tror aldri jeg vil få en slik opplevelse igjen. Jeg aner virkelig ikke hvordan det var mulig. Vi hadde jo seieren i lomma, og så slipper vi inn to mål på ett minutt. Nei, dette er vondt, sier han.

Edier Frejd mener Sandnes Ulf burde blåst bort ballen etter avsparket til Starts andre mål. I stedet kom den i retur.

— Så skjer det at den sklir av pannen på Eidur Aron Sigurbjörnsson og Start-spilleren får muligheten til å klemme til. Nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal si. Dette er nesten ikke til å tro, men samtidoig får vi jo som fortjent etter en hel sesong. Tabellen etter 29 seriekamper lyver ikke, innrømmer Frejd.

Hannes Sigurdsson har spilt fotball i mange år. Han har aldri opplevd maken.

— Nå har jeg spilt toppfotball i 15 år, i mange land. Men maken har jeg ikke opplevd. Jeg skjønner ennå ikke at det er mulig, sier han.