KRISTIANSAND (fvn.no): — Jeg er en forsvarsspiller med stor F. Jeg er fysisk sterk og gir alt i duellene. I tillegg er jeg god til å kommunisere, sier Starts nyeste signering, Michael Christensen, etter sin første trening med sine nye lagkamerater på Sparebanken Sør Arena torsdag.

— Det er godt å komme i gang, og bli kjent med nye spillere. Jeg har ventet på dette i et par dager nå.

32-åringen kommer Vestsjælland som ligger på nedrykksplass i den danske Superligaen. Tidligere har midtstopperen spilt for SønderjyskE og OB.

Debuterer mot Lillestrøm

I Danmark er han vant til å spille på naturgress, men han likte seg godt på kunstgressunderlaget i Kristiansand torsdag.

— Det går fortere på et slikt dekke enn på naturgress, men det passer meg fint, sier forsvarsspilleren, som er født og oppvokst i Middelfart like utenfor Odense på øya Fyn.

Etter all sannsynlighet går dansken rett inn i Mons Ivar Mjeldes ellever når han skal velge startoppstillingen mot Lillestrøm 7. april.

— Det Michael viste i dag var veldig positivt. Han er en mann som tråkker til i duellene. Han tok ansvar allerede på første trening, og det er viktig å ha en slik type i et ganske ungt mannskap, sier assistenttrener Odd Berg, som holdt treningen i Mjeldes fravær.

— Sjansen for at han starter er stor – det er jo derfor vi har hentet ham, fortsetter Berg.

- Klar for alt

Christensen vet lite om hva han møter i den norske eliteserien. Men Lillestrøm spilte han mot på La Manga for en måned siden, så han vet litt om hva de kommer med.

— De har noen raske spisser. Jeg er klar for alt de har å by på, sier dansken, og legger til:

— Jeg tror det blir en jevn kamp, men vi kan absolutt slå det laget.