SKADET: Start sliter med skader på en rekke spillere. Øverst fra venstre: Gudmundur Kristjansson, Espen Hoff, Rolf Daniel Vikstøl og Jon Hodnemyr. SKADET: Start sliter med skader på en rekke spillere. Øverst fra venstre: Gudmundur Kristjansson, Espen Hoff, Rolf Daniel Vikstøl og Jon Hodnemyr. Foto: Fvn.no

Disse fire venter på skadesvar

Jon Hodnemyr, Rolf Daniel Vikstøl, Espen Hoff og Gudmundur Kristjansson har tatt mr-bilder.

— Jeg har ikke fått svar på bildene ennå. Jeg tror det er en strekk, men har ikke peiling på hvor alvorlig det er, sier forsvarsspiller Rolf Daniel Vikstøl, som er en av fem viktige Start-spillere som kan miste serieåpningen mot Lillestrøm neste tirsdag.

Vikstøl, Espen Hoff, Jon Hodnemyr og Gudmundur Kristjansson har alle vært i Starts førsteellever i vinter. I tillegg er Jesper Mathisen, som kun har spilt en omgang mot Sørlandslaget, definitivt ikke med mot Lillestrøm om en uke.

Fysioterapeut Jørgen Rostrup sa til Fædrelandsvennen i forrige uke at det er lite sannsynlig at Hoff og Vikstøl rekker seriestart.

Skadet da han slo corner

— Jeg har ikke fått svar på MR-bilde ennå, men jeg er i stand til å trene mer og mer. Det er alt jeg vet foreløpig, sier Espen Hoff, som trolig fikk seg en strekk øverst i låret da han slo en corner på trening for halvannen uke siden.

Høyreback Jon Hodnemyr, som har spilt de fleste av Starts oppkjøringskamper, håper å rekke seriestart. Han har trolig en liten strekk på fremsiden av låret.

— Jeg venter på svart på mr-bilde, slik at vi kan ta det derfra. Jeg har forhåpninger om å være klar til seriestart, ettersom jeg ikke kjenner spesielt mye til skaden lenger, sier Hodnemyr.

Kapteinen skadet mot Viking

Kaptein Gudmundur «Gummi» Kristjansson er sistemann på Starts allerede lange skadeliste. Han fikk vondt bak i låret i første omgang mot Viking søndag.

— Jeg skal ta mr-bilde i dag, og da får jeg vite litt mer. Jeg tror ikke det er altfor alvorlig, og jeg tipper jeg kommer til å spille mot Lillestrøm, sier Gummi, som spilte hele den første omgangen mot Viking, til tross for at han sa i fra midtveis i omgangen om at han var stiv bak i det ene låret.