— Jeg jobber med å finne en løsning, men det er veldig hektisk nå, skriver Stokkelien i en tekstmelding tirsdag kveld.

Trolig er løsningen han sikter til Start. Klubben vil verken avkrefte eller bekrefte at de jobber med å få inn Mads Stokkelien helt på tampen av overgangsvinduet som stenger ved midnatt.

— Det har vi ingen kommentar til, sier Even Øgrey Brandsdal, som allerede har hentet inn spissen Austine Ikenna og forsvarsspilleren Jørgen Hammer dette overgangsvinduet. Hammer ble Start-spiller så sent som i ettermiddag.

Gikk fra Start i 2012

Start og trener Mons Ivar Mjelde har tidligere vært klare på at de ønsker å forsterke stallen med Stokkelien dersom sjansen byr seg. Stokkelien selv innrømmer at Start frister, men han vil ikke røpe hvilke alternativer han har tirsdag kveld.

Utfordringen er at Hånes-gutten fortsetter tannlegestudiene i Oslo dette semesteret.

— Vi ser at det kan bli vanskelig med Start, men på en annen side er det bare to måneder igjen av den norske sesongen – og det meste kan løses, sa Stokkelien til TV2 tidligere i kveld.

Mons Ivar Mjelde og Start lot kristiansanderen gå gratis til Stabæk i 2012. Da hadde han hatt en tung periode i Start etter gjennombruddet i 2009. De siste to årene har han spilt i New York Cosmos.

Har hatt årsmøte

Start har i kveld hatt et ekstraordinært årsmøte der salg av klubbens kontorlokaler var tema. Der ble det banket gjennom at Start-eide kontorer på Sparebanken Sør Arena skal selges kjapt for å innfri NFFs lisenskrav. Start må ha positiv egenkapital innen 31.oktober for å få bokført positiv egenkapital.

— Kveldens vedtak betyr at vi har likviditet og oppfyller lisenskravene til Norges Fotballforbund, sier Brandsdal.

- Har dere aktuelle kjøpere?

— Ja. Vi har et par potensielle kjøpere, så vi regner med at dette skal gå relativt kjapt, svarer Brandsdal, som akkurat nå leder en klubb i sportslig krise.

Start har tapt de siste fem kampene og har 2-16 i målforskjell i samme periode. Søndag tapte laget 0-4 mot Odd.