Morten Gamst Pedersen har slitt med skader hele sesongen, og 33-åringen har kun spilt en perifer rolle for et RBK-mannskap som har gått fra seier til seier i hele år.

Den tidligere Blackburn-proffen har kun fått noen få minutter i årets eliteserie.

I kveld skriver VG at Rosenborg i løpet av de siste dagene skal ha tatt kontakt med Lillestrøm for å høre om Romerike-klubben ønsket å leie Gamst Pedersen resten av sesongen.

Finnmarkingen ønsket imidlertid å bli værende i RBK, skriver avisen.

— Jeg hørte at det var snakk om Lillestrøm, men det var ikke aktuelt for noen av partene. Jeg vil være i Rosenborg. Jeg kom hit for å vinne gull, og vi ligger bra an til å kunne gjøre det både i serien og cupen. Dessuten er vi også med i Europa, sier Gamst Pedersen til VG.

I Lillestrøm vil man ikke si særlig mye om den tidligere landslagsspilleren.

— For det første kommenterer vi ikke spillerlogistikk. For det andre har vi brukt opp de ressursene vi har å bruke på nye spillere i dette overgangsvinduet, sier Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann til VG.

Det vil heller ikke RBK-trener Kåre Ingebrigtsen.

— Morten blir her. Vi har stengt vinduet, nå er han snart 100 prosent og klar til å bidra for oss på de frontene vi kjemper i høst, sier Bruttern.

- Er han med i dine fremtidsplaner?

— Mine fremtidsplaner er ut 2015. Morten er med i de planene, svarer han.

Tidligere Bodø/Glimt- og Strømsgodset-spiller Anders Konradsen ble klar for serielederne i helgen, og det skal være etter at Konradsen ble klar, at RBK skal ha sett på mulighetene for å leie ut Gamst Pedersen.

Det norske overgangsvinduet stenger ved midnatt tirsdag kveld.