MOLDE: – Vi har fått en god start. Det har vært mye positiv fotball og fire gode opplevelser. Vi skulle ønske at vi hadde noen flere poeng, men jeg tror vi er litt foran skjema, sier Vegard Forren etter tirsdagens økt på Aker Stadion.

– Formen min er god. Det har vært litt ujevnt i starten, men det fysiske er på plass, så jeg kommer enda sterke etter hvert, sier en selvsikker midtstopper.

FORNØYD: Vegard Forren mener Molde ligger foran skjema. Foto: Erik Birkeland

Han var godt fornøyd med prestasjonen i Haugesund og glad for å holde nullen baklengs. Den solide prestasjonen vil han bygge videre på. Tirsdag formiddag var det en kort økt for A-lagsspillerne i Molde.

Landslagsaktuelle

– Nå handler det om å spise godt, og slappe mest mulig av for å være klare. Det blir nok litt sofasliting fram mot kampen, spår Forren. At han har gode medspillere og konkurrenter på midtstopperplass er en kjent sak, og hvem som blir paret på onsdag vil han ikke røpe.

– Vi har fire midtstoppere som er landslagsaktuelle, og det sier vel det meste. Jeg har spilt godt med Joona, så vi får se om Tor Ole vil rullere eller ikke. Både Ruben og Fredrik er i god form, sier Vegard.

Underholdende

Han tror det blir en spennende kamp mot Strømsgodset, et lag som er spådd å være i tabelltoppen når serien nærmer seg slutten.

– Godset har vært bra når jeg har sett dem, de fortjente å vinne borte mot Rosenborg. Spillemessig er de ett av de beste lagene, så jeg tror det blir en underholdende kamp mellom to lag som vil vinne.

– Vi må holde tett bakover og være konsentrerte i 90 minutt. På hjemmebane skal vi klare å skape nok sjanser til å ta tre poeng, sier Forren til Rbnett.