HAUGESUND — MOLDE 0-0

SKJØNNER LITE AV KRITIKKEN: Molde-trener Tor Ole Skullerud snakker med pressen etter 0-0 mot Haugesund. Egil «Drillo» Olsen til høyre. Foto: NTB scanpix

Molde har ikke vunnet borte mot Haugesund siden 31. oktober 2010. Med unntak av en enorm Mohamed Elyounoussi-sjanse etter 25 minutter, skapte den regjerende serie— og cupmesteren minimalt mot et Haugesund-lag i poengnød.Etter at kampen ebbet ut i 0-0, var ekspertkommentator Egil Olsen i TV 2 kritisk til det Molde presterte fremover på banen.

— Det er forståelig at Haugesund prioriterer litt mer defensiv trygghet. Det er mer uforståelig at Molde ikke tar flere sjanser, sa den tidligere landslagssjefen ifølge TV 2 Sporten - og la senere til:

— Det er lite kreativt fremme hos Molde.

Uenig med Drillo

Molde-trener Tor Ole Skullerud mente laget leverte en solid bortekamp søndag, og var ikke enig med Drillo i at laget var lite kreativt fremover på banen. Han mente tvert imot at de blåhvite skapte nok til å avgjøre kampen.

— Da har vi sett to ulike kamper. 1. omgang var veldig bra, mens 2. omgang ikke var like bra. Det hadde vært rart om vi dundret på like hardt som vi gjorde før pause. I 1. omgang synes jeg vi gjorde mye bra og burde scoret, sier han.

Etter fire kamper har Molde tre poeng opp til trekløveret Rosenborg, Odd og Vålerenga i toppen av tabellen. Skullerud er fornøyd med serieåpningen, til tross for at det "bare" har blitt to seirer på fire kamper.

— Jeg ser at det er gode lag rundt oss, og tre av dem har startet sesongen veldig bra. Jeg synes også vi har fått en god start. I dag fikk vi imidlertid dårlig betalt, sier han.

- Ikke vist det beste

Midtbanedirigent Harmeet Singh var ett av lyspunktene på Molde søndag kveld. 24-åringen synes det skortet litt på presisjonen i de avgjørende situasjonene, men beroliger samtidig fansen med å understreke at laget har mye å gå på.

— Vi har fått en ok start på sesongen, men vi har ennå ikke vist det beste. Toppnivået vårt er veldig høyt, sier han.

Førstkommende onsdag får Singh og Molde en ny mulighet til å vise seg fra sin beste side. Motstander er Strømsgodset.