TIL sier i en pressemelding at møtet vil bli avviklet over telefon. Medie— og pressesjef Bjørn Erik Jansen opplyser at det kun er Lars Espejord fra styret som vil befinne seg i TILs lokaler på Alfheim i ettermiddag.

Det er ifølge Jansen ikke planlagt noen pressekonferanse etter møtet.

Mer tid

Gårsdagens ekstraordinære styremøte førte ikke til noen endelig avklaring på hva styret vil foreta seg. Klubben ligger sist i eliteserien, med kun 10 poeng på 14 kamper.

Styret uttalte i en pressemelding i går at de ønsker å bruke mer tid på å vurdere mulige løsninger på den sportslige krisen.

Har ikke svart

Dagens aktiviteter i TIL er gjemt bak en mur av hemmelighetskremmeri. Verken styreleder Trygve Myrvang eller administrerende direktør Bjørn Tore Markussen har svart på henvendelser i morgentimene i dag.

Ifølge TILs media- og pressesjef Bjørn Erik Jansen foregår det samtaler i klubben. Sannsynligvis betyr dette at det pågår forhandlinger. Med hvem er derimot usikkert.

Det eneste som er sikkert er at det blir et nytt styremøte i ettermiddag.

**Steinar Nilsen sier han ikke har fått tilbud fra styret i Tromsø IL om å bli ny hovedtrener.

  • Jeg har ikke fått henvendelser fra noen i styret om at jeg er aktuell som ny hovedtrener i Tromsø, sa Nilsen til NRK onsdag.**