Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

Pettersen fikk en henvendelse fra bladet om å stille opp på en fotoshoot etter en sexmelding sendt fra hennes twitterkonto, skrevet av tre lagvenninner.

Men U23-landslagsspilleren blir ikke å se lettkledd på glanset papir.

— I hovedsak er det på grunn av at jeg ikke vil bli kjent som "FHM-Guro". Jeg vil bli kjent som den fotballspilleren jeg er, forklarer Guro Pettersen.

— Dessuten så likte ikke pappa det så veldig godt, legger hun til.

Mange meninger

Flere andre har også sagt sin mening om hva Pettersen burde svare bladet. Inkludert Stabæk Fotballs Richard Jansen, som frarådet 21-åringen fra å stille opp for bladet.

— De fleste guttevennene mine har sagt at jeg må stille. Noen mener at jeg burde gjøre det og andre mener at jeg ikke burde. Men jeg vil ikke fremstille meg på den måten, sier hun.

— En lagvenninne sa til meg: "Tenk hvor mange jenter som bare drømmer om dette her. Så får du bare servert dette på gullfat". Men jeg har aldri jobbet mot å stille i FHM, men har jobbet mot å bli fotballspiller, fortsetter Pettersen.

- Elsker oppmerksomhet

Keeperen avviser imidlertid at alt oppstyret i forrige uke vil få henne til å holde en lavere profil på sosiale medier.

— Absolutt ikke. Jeg elsker oppmerksomhet. Det er ikke noe å legge skjul på. Men de som følger meg på twitter kan ikke regne med nye sextweets i fremtiden, varsler hun.

Og føler at det har kommet noe godt ut mediestormen etter twittermeldingen, hvor det ble insinuert at Pettersen skulle "spre bena no" til trener Øyvind Eide for å danke ut landslagsmålvakt Ingrid Hjelmeset som førstevalg i Stabæk.

- Jeg føler at folk har fått seg en oppvekker i forhold til damefotball. I det siste har jeg registrert at det har stått mye om Toppserien hos flere av de store avisene.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport