PETAH TIKVA (aftenposten.no): England kjemper for å ikke bli slått ut av hele EM, Norge kjemper for å gå videre til semifinale.

Det er mer enn nok å spille om i kveldens andre gruppespillskamp i U21-EM i Israel.

U21-EM live kl. 18

Og et friskmeldt England rent mannskapsmessig kan velge sine beste spillere. Det betyr at Danny Rose, Tom Ince og stjerneskuddet Wilfried Zaha er klare.

Norges kaptein Stefan Strandberg trekker på skuldrene og bryr seg lite om hvem Stuart Pearce sender utpå fra start mot Norge.

— Det er alltid gøy å møte gode spillere. Vi har spilt mot dem før, spilt jevnt mot dem, og de hadde da noen gode spillere da også. Vi er ikke redde for noen, sier Strandberg.

Lyngdølen kan fort havne på venstrebacken i kveld ettersom Vegar Eggen Hedenstad er ute med karantene etter det røde kortet mot Israel.

Han sier Norge er godt forberedt:

- Vi vet han er god og at England er gode, vi har sett dem på video. Det blir en utfordring for oss. Men vi har også noen spillere de bør se opp for, sier Norges kaptein og smiler.

Han var en av spillerne Tor Ole Skullerud tok med seg på pressekonferansen før fredagens trening på kampstadion. Den siste treningen før kampen.

- Jeg ser på muligheten for å slå ut England av EM som en gulrot. Slår vi dem, er de ute, vi er kanskje videre. Det synes jeg er et herlig utgangspunkt, sier U21-sjefen.

Norge møtte England i kvaliken til EM. Det endte med to tap i to jevne kamper.

- Hvordan skal dere angripe England, og slå dem?

— Vi må bygge på mye av det vi har gjort mot dem tidligere. Og så skal vi mikse det med den inngangen vi har hatt til mesterskapet og den første kampen. Men vi må forsvare oss solid. Jeg likte ikke at vi slapp inn to mål mot Israel. Vi må være bedre forsvarsmessig og nekte dem sjanser. Nærmere inn på kampplanen vil jeg ikke gå, sier Skullerud til Aftenposten.

- Hvilke følelser sitter du med foran en landskamp hvor dere kan slå ut England, Strandberg?

— Det blir stort å spille denne kampen, selv om jeg synes det var stort å spille åpningskampen også. Men man merker at det er noe stort dette, både på og utenfor banen. England er et stort lag med en massiv historie. Norge har et spesielt forhold til England og engelsk fotball, men jeg håper og tror vi kan slå de ut, sier Rosenborg-stopperen.