ISRAEL (rbnett.no): Med et god U21-sluttspill mange norske spillere som kan bli aktuelle for utlandet.

Ryktene rundt Eikrem handler spesielt om tyske klubber som Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen og Hannover.

– Det er vel et utstillingsvindu, men det er ikke derfor vi er her. Jeg har ingen kommentar rundt min egen situasjon før mesterskapet er over, og jeg tenker kun på å gjøre det bra med Norge og få oss videre, sier han.

I dag møter han og Norge England. Kampen er særdeles viktig med tanke på avansement til semifinale. Vinner Norge samtidig som Italia slår Israel, har Norge et perfekt utgangspunkt før den siste gruppespillkampen.

Wolff Eikrem har selv spilt for Manchester United og vet at det ikke blir en enkel oppgave å løse for de norske gutta.

– Det blir utrolig artig å prøve seg mot de som spiller i Premier League og Championship hver uke og få målt seg opp mot dem og se hvordan vi er opp mot dem. Av egen erfaring kan jeg si at det er et veldig høyt nivå på mange av spillerne, fortsetter han.

Midtbanespilleren tar selvkritikk for hvordan han og Molde har spilt i vårsesongen. Til tross for at de siste kampene ble en opptur har verken resultatene eller spillet stått til forventningene for den doble seriemesteren.

– For min egen del i MFK-drakta har det rett og slett ikke vær t godt nok. Vi har hatt en liten bedring nå på slutten, men det er klart at det ikke har vært bra nok, sier Wolff Eikrem.

Han gleder seg til å ta fatt på høstsesongen. Høydepunktene kan stå i kø hvis Molde får det til å stemme.

– Vi har fortsatt mye igjen å spille for med cupen og eventuelt Champions League, og vi skal få slått bra fra oss i serien etter hvert hvis vi spiller sånn vi har gjort i det siste, forklarer Wolff Eikrem.

Torsdag var det pressetreff med surfing og bading nedenfor hotellet i Tel Aviv som sto på programmet for de norske gutta.

– Vi har det utrolig artig her, og vi gleder oss til å komme tilbake til Molde. Det er fint å få noen timer på stranda og prøvd seg på surfing, men vi kan ikke være for lenge heller. Vi er jo ikke her for å sole oss, påpeker Wolff Eikrem.

Han tror laget er fullt kapable til å slå England

– Vi må bare spille så bra som vi veit vi kan. Nå spilte vi bra mot dem i begge EM-kvalikkampene, og hvis vi setter sjansene våre kan vi slå hvem som helst, sier han.

Landslagstrener Tor Ole Skullerud mener Wolff Eikrem spilte meget godt mot Israel.

– Han var mye involvert og vi fikk han opp i det rommet vi gjerne vil ha han utover i kampen etter hvert som vi fikk satt oss. Magnus hadde mange gode gjennomspill på den siste tredelen. Han er en av de flinkeste til det i hele Tippeligaen, sier Skullerud.