KATWIJK, NEDERLAND 20090608:Klaas-Jan Huntelaar (t.v.) og Ryan Babel på treningen til det nederlandske fotballandslaget i Sportpark Nieuw Zuid i Katwijk mandag. Onsdag spiller Nederland VM-kvalifiseringskamp i fotball mot Norge.Foto: Erlend Aas / SCANPIX Foto: Aas, Erlend

— Vi fikk feiret fra oss etter kampen på lørdag, så vi er veldig klar til onsdagens møte med Norge, gliser Klaas-Jan Huntelaar til Aftenbladet.no etter mandagens nederlandske trening i badebyen Katwijk.

Lørdag kvitterte Nederland inn VM-billett etter 2-1-seieren mot Island på Reykjavik. Deretter ga trener Bert van Marwijk spillerne sine fri til å feire bragden på byen i Reykjavik.

Brede Hangeland spøkte etter 0-0-kampen mot Makedonia at han håpte Nederland feiret hardt i flere dager.

— Gleden var enorm etter vi sikret oss plass i sluttspillet. Kampen ble spilt tidlig, og vi hadde hele kvelden foran oss til å feire. Men vi var ikke alt for sent tilbake på hotellet, sier Giovanni van Bronckhorst.

- Vi vil vinne

Til tross for at Nederland er suveren gruppevinner og flybilletter til Sør-Afrika allerede kan bestilles, er Real Madrid-spiss Huntelaar helt klar på at de ikke skal skuffe foran sitt eget publikum på De Kuip i Rotterdam.

— Dette er den siste kampen for sesongen før sesongen er slutt for vår del. Vi vil gjerne avslutte på en bra måte foran vårt eget publikum, sier Huntelaar.

25-åringen har 21 kamper for hjemlandet og har notert seg for sterke 13 scoringer. I en meget sterk Nederland-tropp er han ikke fast inventar på topp, og det er usikkert om han starter på topp mot Norge. I bortekampen mot Island måtte han nøye seg med en plass på benken.

I bortekampen mot Norge fikk han imidlertid tillit fra start.

14-2 i målforskjell

— Norge har mange høye og sterke spillere. Jeg tror vi må spille bra for å klare å slå dem, og jeg er helt sikker på at de vil gi oss sterk motstand, sier en diplomatisk Huntelaar, som uansett kan glede seg over VM-billett.

— Vi har vært bra i denne kvalifiseringen og har spilt bedre som lag. Samtidig har vi alltid vært på plass til å score mål, sier Huntelaar.

Nederland har 14-2 i målforskjell. Huntelaar har scoret tre av dem på sine fem opptredener.