Den skadde landslagsspissen fikk med seg 0-0-kampen mellom Makedonia og Norge fra TV-stolen lørdag. Han ble ikke direkte imponert.

– Vi var litt for feige. Det ble bare skapt én målsjanse, og det er ikke all verden å skryte av. De skulle vært litt mer offensive, er Steffen Iversens oppriktige mening.

– Drillo sa at om du hadde vært med, så ville han vurdert å spille 4-4-2. Det kunne kanskje utgjort en forskjell?

– Det kan hende, men uansett skille vi stått litt høyere enn det vi gjorde, svarer Iversen.

Les også:

Satser mot EM

Foran onsdagens møte med Nederland er det kun i teorien at Norge fortsatt kan komme til VM i Sør-Afrika. Det innser også Iversen. Likevel vil 32-åringen satse videre med landslaget, gjerne frem mot EM i 2012. – Jeg synes det er fantastisk morsomt å spille på landslaget, og jeg vil være med så lenge som mulig, slår Iversen fast.

– I 2012 er du 35 år, du regner med å spille så lenge..?

– Jeg kan ikke regne med det, men jeg håper selvfølgelig hvis jeg kan unngå skader, svarer Iversen.

(Artikkelen fortsetter)

Skadeplagede Steffen Iversen spiller trolig kampen mot Strømsgodset (Foto: TERJE VISNES)

Kan bli klar mot Godset

For tiden sliter han med en ankelskade, men jogget litt på feltet i dag. Det kan bety at Iversen spiller lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset.

– Jeg håper å bli klar til helgen, sier Steffen Iversen.

Og medisinsk koordinator Haakon Schwabe er optimistisk. Han håper at Iversen kan trene med laget igjen torsdag.

– Vi håper at han blir klar til helgen, men det kommer an på om smerten gir seg og at han ikke får noen forverring av skaden. Foran Bodø/Glimt-kampen fikk han en reaksjon, så det er veldig viktig å ikke begynne på for tidlig, sier Schwabe.

Fra før er det klart at Marek Sapara ikke spiller mot Godset, på grunn av en ryggskade. Han spiller neppe mot Strindheim i cupen neste onsdag heller.

– Marek vil trenge noen treninger først, så vi sikter oss inn mot Aalsund-kampen (20. juni) når det gjelder ham, sier Schwabe.

Landslagsspiller Steffen Iversen var skuffet over Norges innsats mot Nederland. (Foto: TERJE VISNES)