STYRER RBK-SKUTA: Ole Selnæs gjorde en meget god kamp mot Haugesund. Her i duell med Haugesunds Simon Diedhiou. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

HAUGESUND/TRONDHEIM (adressa.no): Sist gang Rosenborg presterte en like målrik serieåpning, stabbet ett år gamle Ole Selnæs rundt i bleier.— Jeg har ikke opplevd å være i en slik flytsone som vi er nå. Ikke i nærheten, sier han.

Uslåelige

I serieåpningen 1995 slo RBK Strindheim 5-0 og Kongsvinger 6-0. Nå sliter han med å se hvem som skal hamle opp med laget han nå er skipper på.

— Vi skal være litt forsiktige, og det er dumt å dra på for mye etter to serierunder. Men – vi synes vi har prestert veldig bra i de to første rundene. Vi har vært meget gode. Jeg sliter med å se hvem som skal klare å hamle opp med oss dersom vi legger ned samme innsats sesongen ut, men det er en utfordring å klare å få til det, sier han.

Klisjeen lever

Selnæs er ikke redd for at den voldsomme suksessen nå skal gå til hodet på han og resten av lagkameratene.

— Jeg er ikke redd for at vi skal ta av. Vi er klare over at det kun er spilt to serierunder. Så klisjeen om å ta en kamp av gangen lever i beste velgående. Og det er 28 kamper igjen, sier han.