Den britiske avisen hevder at Manchester Uniteds direktør, Ed Woodward, i november tok kontakt med Carlo Ancelotti, for å diskutere en mulig overgang til sommeren.

Daily Mail skriver at Ancelotti på det tidspunktet allerede var godt i gang med samtalene med Bayern München, klubben han overtar etter Pep Guardiola til sommeren.

Ville høre Ancelottis planer

Ancelotti skal tidligere ha snakket varmt om å jobbe i England og eier et hus i London etter tiden i Chelsea.

Kilder sier at Woodward ønsket å høre hvilke planer italieneren hadde, med tanke på å bytte ut Louis van Gaal etter denne sesongen.

Bayern tok kontakt med 56-åringen allerede i sommer, og etter at Pep Guardiola offentliggjorde i desember at han gir seg etter sesongen, tok det ikke mange dager før Ancelotti ble presentert som ny trener for de tyske mesterne.

Fristet av Mourinho

Van Gaal og United har ikke hatt noen god sesong. Tre seiere på de siste ti kampene i Premier League har gitt en femteplass på tabellen, mens Champions League kunne de røde glemme allerede etter gruppespillet.

Avsløringene rundt Ancelotti kan være enda et tegn på at hollenderen ikke kommer til å vare lenge i Manchester.

Avisen skriver også at United var fristet til å prøve seg på José Mourinho etter at portugiseren fikk sparken i Chelsea. Siden skal resultatene mot Chelsea og Swansea ha stilnet stormen rundt van Gaal noe.