Etter det Sunnmørsposten erfarer skal Karl Oskar Fjørtoft torsdag ha fått beskjed om at AaFK ønsker å gjøre endringer knyttet til hans rolle som assistenttrener under Trond Fredriksen.

Sunnmørsposten kjenner til at det blant AaFKs spillergruppe skal ha vært en viss misnøye ved Fjørtofts væremåte den siste tiden. Senest mandag skal spillerutvalget ha uttrykt sin frustrasjon overfor klubbledelsen.

Foreløpig er det ikke brakt på det rene hvilken rolle Fjørtoft eventuelt skal over i — eller om han i det hele tatt ønsker det selv.

Karl Oskar Fjørtoft ønsker ikke å kommentere saken torsdag kveld, men Sunnmørsposten er kjent med at Fjørtoft skal ha reagert med stor overraskelse på antydningene om spillermisnøye. Fjørtoft skal ikke ha blitt informert om dette selv undervegs i prosessen.

LES OGSÅ:

Dempsey diskuteres kraftig

AaFK-styret har ikke lagt skjul på at de ønsker å forsterke trenerteamet foran skjebnehøsten klubben står foran.

Ryktene på Color Line stadion dreier seg i hovedsak om en mann: Den nylig avgåtte Haugesund-treneren Mark Dempsey.

Sunnmørsposten var i kontakt med den tidligere Solskjær-assistenten om AaFK-ryktene tirsdag. Da avviste Dempsey at det hadde vært kontakt mellom partene.

Dempsey har ikke svart på vår henvendelse torsdag, men i miljøet rundt AaFK snakkes det fortsatt mye om engelskmannen. Ryktene på stadion — opplysninger Sunnmørsposten ikke har fått bekreftet - hevder at Dempsey i første omgang er ønsket som redningsmann i en rolle ut årets sesong.

LES OGSÅ:

Taus AaFK-sjef

AaFKs daglige leder Henrik Hoff ønsker normalt sett ikke å kommentere rykter knyttet til spillere eller trenere. Det er tilfellet denne gangen også.

— Vi jobber med sakene og håper å ha det på plass så snart som mulig, sier Hoff.

- Har dere allerede gjort endringer i trenertemaet?

— Vi jobber med saken og ønsker å få på plass hele kabalen ganske kjapt, sier Hoff.

- Men er det allerede gjort endringer?

— Vi har i alle fall ikke gjort noen grep som vi ønsker å offentliggjøre hittil, sier Hoff.

Tidligere denne uka uttalte AaFK-direktøren at trenerkandidaten AaFK hadde vært i kontakt med hadde tilbud fra andre klubber. Torsdag bekrefter Hoff at det er den samme kandidaten AaFK fortsatt er i samtaler med.