TRØBLETE: Radamel Falcao sliter med å få fart på sin United-karriere. Foto: ANDREW YATES / REUTERS

Radamel Falcao ble med brask og bram hentet til Manchester United like før sommerens overgangsvindu smekket igjen. Fansen jublet over en virkelig storsignering, men spissen har ennå ikke fått fart på United-karriéren.28-åringen har ett mål på syv kamper og har inntil nylig vært ute med en skade.

DIREKTE 21.00: Southampton — Manchester United

Falcao har de siste ukene vært skadefri, men mangler fortsatt mye på kampformen. Falcao er kommet inn som innbytter på tampen av kampene mot Hull og Stoke, og manager Louis van Gaal er klar på at Falcao må ta til takke med en innbytterrolle også i mandagens oppgjør mot Southampton.

- Må komme i kampform

— Han trenger å komme i kampform, sier van Gaal ifølge The Guardian.

Manageren forteller at han ideelt ville latt Falcao spille seg i form på reservelaget, men at skader i angrepsrekken har gjort at han har måttet benytte seg av spissens tjenester på førstelaget.

— På grunn av kampprogrammet har han bare fått to ordentlige treningsøkter etter kampen mot Hull. Et større bidrag ville være å spille for reservelaget i 45, 60 eller 90 minutter, slik Jonny Evans har gjort. Men jeg kunne ikke gjøre det fordi Wayne Rooney var skadet mot Stoke. Og mot Hull var James Wilson ute, forklarer van Gaal.

Nederlenderens filosofi er ikke å vurdere spillere for kampspill før de har vært i full trening med laget i én uke.

På spørsmål om Falcao vil være fornøyd med en innbytterrolle, svarer van Gaal:

— Jeg er ikke interessert. Han må følge min filosofi.

Falcao er på lån fra Monaco, og har opsjon på å kjøpe ham permanent neste sommer.