Carroll hadde ikke scoret på hjemmebane i Premier League på over 20 måneder. Den gang nettet han også to i 3-1-seieren over West Bromwich. Søndag endte det igjen med 3-1-seier etter to scoringer av den høyreiste angriperen, som har slitt mye med skader de siste årene.

Først stanget han inn et innlegg fra høyreback Carl Jenkinson like før pause. Carroll kom stormende inn i feltet og fikk headet ballen i en bue over keeper og i mål til 1-1. Kampens første mål hadde Swanseas storscorer Wilfried Bony satt inn etter 19 minutter.

2-1-målet kom etter at Carroll fikk stå helt alene på et hjørnespark, slik at han kunne heade ballen via en forsvarer og i nettmaskene. Like etter ble oppgaven tyngre for Swansea da keeper Lukasz Fabianski ble utvist.

Spikeren i kista kom da Carroll stusset gjennom til Diafra Sakho, som alene mot reservekeeper Gerhard Tremmel enkelt satte ballen i mål.

Dermed sikret West Ham seg sin tredje seier på rad. London-klubben klatret samtidig opp til en imponerende 3.-plass på tabellen. Manchester United går forbi «Hammers» med seier borte mot Southampton mandag. (©NTB)