Titteljagende Leicester stanget og stanget mot Norwich. I det 89. minutt sørget Leonardo Ulloa for en ekstra dytt mot drømmen om seriegull.

Marc Albrightons harde innlegg fra høyre gikk gjennom hele feltet. På bakre stolpe dukket argentinske Ulloa opp og satte ballen enkelt i mål.

— Den smakte godt!

— For et øyeblikk for Leicester! Den smakte godt for Ranieri, utbrøt TV 2s kommentator og ekspert, Simen Stamsø Møller.

— Det kjennes nok som mye mer enn tre poeng det her, sa ekspert Jens Fjellström i TV 2s studio.

1-0-seieren gjør at Leicester igjen leder Premier League med fem poeng. Tottenham og Arsenal følger på plassene bak og møter henholdsvis Swansea og Manchester United søndag.

— Det var en vanskelig kamp. Norwich spilte veldig godt og hindret oss i å få store rom, men vi trodde på det hele tiden. Denne seieren var veldig viktig etter tapet mot Arsenal, sa Ranieri til BBC etter kampslutt.

I første omgang var det Norwich som var nærmest scoring. Cameron Jerome var først på vei alene mot keeper Kasper Schmeichel, men fikk en dårlig berøring. Deretter headet han like utenfor fra fem meter etter en corner.

Svingte fram og tilbake

Leicesters Shinji Okazaki var nær scoring da han flikket et innlegg mot mål, men avslutningen ble blokkert.

Etter pausen svingte spillet fram og tilbake, som det ofte har gjort i Leicesters kamper denne sesongen, uten at noen av lagene skapte store målsjanser.

Norwich-spiller Nathan Redmond testet skuddfoten sju minutter før slutt, men avslutningen gikk like utenfor lengste kryss.

Så dukket Ulloa opp og sørget for tre poeng og en ny luke i toppen.

— Jeg sa før Arsenal-kampen at Norwich vil være vanskeligere å spille mot. Begge lagene kunne scoret de siste 20 minuttene, men heldigvis var det Leicester som scoret mot slutten av kampen, sa Ranieri, og fortsatte:

— Det jeg sitter igjen med fra denne kampen er at spillerne mine tror på det vi holder på med. Det er veldig, veldig viktig for meg. Hvis de andre lagene starter å vinne, kan de vinne alle sine kamper. Men for oss er neste kamp alltid som en finale. Det er vår mentalitet, sa han.

For Norwich fortsetter nedturen. Klubben har ikke vunnet i Premier League siden 2. januar.

King og Bournemouth klarte uavgjort

Joshua King spilte hele kampen, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene da Bournemouth holdt Watford til 0-0 borte.

Spissen slet med å komme til de store målsjansene i det målløse oppgjøret. Nordmannen har nettet to ganger på totalt 20 kamper i Premier League denne sesongen, og hans Bournemouth ligger på 15.-plass med 29 poeng. Watford er nummer ti med 37 poeng.

Østerrikske Marko Arnautovic ble den store helten for Stoke da laget slo Aston Villa 2-1 hjemme. Etter først å ha gitt Stoke ledelsen på straffe etter 51 minutter, la han på til 2-0 kun minutter senere. 26-åringen vant en duell i feltet, men ballen gikk rett opp i været før den igjen traff hodet hans og gikk i mål.

Bacuna skapte et lite håp for Villa med sin scoring etter 79 minutter, men gjestene maktet aldri å utligne.

Stoke ligger på åttendeplass i Premier League med 39 poeng, mens fortapte Aston Villa er helt sist med 16 poeng. Det er sju poeng opp til Sunderland på 19.-plass.

Chelsea snudde til seier

Branislav Ivanovic headet inn seiersmålet da Chelsea vendte 0-1 til 2-1-seier borte mot Southampton lørdag.

Southampton sto med seks kamper på rad uten å slippe inn mål i Premier League før lørdagens kamp.

Etter 75 minutter i kampen, og 708 minutter totalt, måtte Southamptons keeper Fraser Forster gi tapt da Chelsea utlignet til 1-1. Cesc Fàbregas' innlegg gikk gjennom hele feltet og lurte seg inn bak keeperen.

Minuttet før slutt headet Ivanovic inn seiersmålet etter en god corner fra Willian.

Shane Long sendte Southampton i føringen etter 42 minutter med en flott lobb over Chelsea-keeper Thibaut Courtois.

Chelsea er dermed fortsatt ubeseiret etter at Guus Hiddink overtok som manager.