Michail Antonio scoret nok en gang på hjemmebane da West Ham slo Sunderland 1-0 lørdag.

Kampens eneste scoring kom etter 29 minutter. Antonio dro seg inn i feltet fra høyresiden og plasserte ballen ned i lengste hjørne.

Det var 25-åringens fjerde mål i Premier League denne sesongen — alle har kommet på hjemmebane.

West Hams Mark Noble og Sunderlands Wahbi Khazri traff begge tverrliggeren i første omgang.

Etter hvilen hevet Sunderland seg noe, men de store mulighetene uteble. Jack Rodwell satte ballen i mål, men han ble avblåst for hands i forkant av avslutningen.

Andy Carroll klinket ballen i tverrliggeren fra fem meter et kvarter før slutt, og etter det var det Sunderland som sto for sjanseproduseringen.

West Ham-forsvaret ryddet unna det som kom og styrket sin posisjon på øvre halvdel av tabellen.

Sunderland kjemper i motsatt ende av tabellen. Klubben ligger stadig på nedrykksplass.