Bærumsklubben fortsetter å signere spillere under Petter Belvsiks ledelse. Torsdag ble Bjarte Haugsdal klar for Stabæk. Avtalen gjelder i to år.

— Stabæk er en interessant klubb med mange unge og sultne spillere. Jeg fikk et godt inntrykk av klubben og spillergruppen, sier unngutten fra Os til Aftenposten.no.

- Måtte videre

Kantspilleren ble ikke tilbudt ny kontrakt med Brann etter forrige sesong, uten at 21-åringen vil kritisere trener Rune Skarsfjords valg.

På spørsmål om han hadde fortjent å få fortsette i Brann, svarer Haugsdal følgende:

— Det var en avgjørelse som gikk begge veier. Jeg er i en alder og prosess i karrieren som gjør at jeg må spille. Hvis Brann ikke følte de kunne tilby meg det, var det helt riktig for alle parter. Jeg har ingen vonde følelser.

Han fikk 21 eliteseriekamper for Brann i perioden 2009-2011. ## Mange nye i Stabæk

De siste ukene har han vist seg frem for Stabæk. Usikkerheten rundt hvilken klubb han skulle spille for kommende sesong har vært utfordrende for unggutten.

- Det er uvant, og første gang jeg er i en sånn situasjon. Jeg måtte bare fokusere på å leve i nuet og gjøre det beste jeg kunne hver dag. Derfor var det godt å få ting i orden , forklarer han.

Fra før har Stabæk-trener Petter Belsvik hentet spillere som Christer Kleiven, Mads Stokkelien, Adnan Haidar, Boli Franc og Stian Sortevik, men bæringene har nærmest mistet et helt lag siden forrige sesong. Klubben blir tippet å kjempe en tøff kamp for å holde seg i eliteserien.

— Vi går alltid på banen for å vinne hver kamp. Det er forstatt tidlig i oppkjøringen med mange nye på plass. Laget må sette seg først, derfor er det vanskelig å spå noe som helst om årets sesong, understreker Haugsdal.