Hødd tok tidlig ledelsen mot AaFK i dagens treningskamp, men første omgang ble likevel positiv for AaFKs del. De oransje trykket Hødd tilbake, og hadde flere muligheter til å score. Men slik gikk det ikke.

— Første omgang er god. Da har vi tempo i spillet vårt, kommer ofte to mot en og til mange gode innleggsmuligheter. Men vi er ikke gode nok foran mål. Det feller oss i dag, sier AaFK-trener Trond Fredriksen.

— Samtidig så gjør vi to store feil foran eget mål, som koster oss to baklengs. Det er ikke bra nok. I andre omgang faller vi litt sammen. Det må mange bytter ta sin del av skylden for, sier Fredriksen.

Tynn tropp

Ja, AaFK gav fra seg initiativet utover i andre omgang når begge lag byttet flere spillere. Det virket som om Hødd var mye mindre preget av byttene og har en bredere stall enn AaFK?

— Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare på det, sier Fredriksen litt kryptisk etter å ha tenkt seg godt om.

— Men Hødd var i hvert fall mye heldigere med byttene enn vi. De ble bedre og vi ble dårligere, sier AaFK-treneren, som etter dagens kamp sikkert ikke har fått mindre lyst på nye spillere til en litt slunken tropp.

— Vi er i dialog med flere spillere. Nå gjenstår det å få signaturen på papiret. Ellers må vi begynne på nytt med noen andre, sier Fredriksen.

Lovende nykommere

Beholdningen til AaFK i dag var en brukbar første omgang, der spesielt høyresiden med den nye backen Adam Örn Arnarson og brasilianske Marlinho, viste lovende takter. Godt støttet av Bjørn Helge Riise skapte de store problemer for Hødd, med godt kombinasjonsspill og farlige innlegg.

— Høyresiden var bra, men totalt sett er det ikke godt nok det vi leverer over 90 minutter, erkjenner AaFK-treneren.