Sveriges største idrettsstjerne, Zlatan Ibrahimovic, er fra Malmö.

Det hevder Mangs selv i en ny bok, skriver Skånska Dagbladet fredag.Ifølge avisen forteller Mangs om hvordan han en kveld så en ulovlig parkert Ferrari på et fortau i bydelen Södervärn i Zlatans hjemby Malmö.

43 år gamle Mangs, som er dømt for to mord og åtte mordforsøk, antok at bilen kunne tilhøre Sveriges store fotballstjerne. Derfor hastet han hjem for å hente en pistol. Da han kom tilbake var imidlertid bilen borte.

— Jeg tenkte at det ville bli et vanvittig leven i mediene dersom han hadde blitt skutt, skriver Mangs i boken, ifølge Skånska Dagbladet.

Flerekjendiser var mål

Aftonbladet skriver at det ikke er første gang Mangs peker ut en svensk kjendis som et mulig mål. Tidlig i etterforskningen av morderen kom det frem at han planla å skyte artisten Jason «Timbuktu» Diakite.

Mangs, som soner en livstidsdom for blant annet to mord og fem mordforsøk i 2012, skriver også i boken om hvordan han flere ganger planla å skyte ukontrollert mot større grupper av mennesker, men at han senere syntes at et slikt angrep ble for brutalt.

Journalisten i Skånska Dagbladet, som har lest den ferske boken, sier at Mang gir et følelsesløst inntrykk av seg selv.