Washington Capitals — New York Rangers 2-4

Mats Zuccarello var tilbake på isen, men noterte seg ikke for målpoeng da New York Rangers avsluttet grunnserien med 4-2-seier borte over Washington Capitols.

Laget vant President Cup og endte opp for 113 poeng som NHLs beste i grunnserien. Laget vant 53 ganger på de 82 kampene som er blitt spilt.

Zucca, som har stått over de to siste kampene på grunn av en litt sliten kropp, var tilbake og spilte 16.11 minutter av kampen. Totalt i årets sesongen har han spilt 77 kamper, scoret 15 mål og hatt 34 målgivende pasninger. Han har en pluss/minus-statistikk på pluss 17, mens det har blitt 45 minutter i utvisningsboksen.

Kevin Hayes og Derick Brassard ordnet 2-0 til gjestene etter 1. periode. Dominic Moore økte til 3-0 tidlig i midtperioden, mens Alex Ovetsjkin noterte seg for sitt 53. mål for sesongen da han reduserte til 1-3. Jesper Fast økte til 4-1 mot slutten av siste periode, mens Stanislav Galijev fikk score sitt første mål for sesongen da han fastsatte sluttresultatet.

I åttedelsfinalen møter New York Rangers det åttende rangerte laget i East Conference. Hvem det er blir ikke avgjort før alle lagene er ferdigspilt natt til søndag norsk tid. Den siste sluttspillplassen står mellom Pittsburgh Penguins og Boston Bruins.

Pittsburgh (96 poeng) møter Buffalo Sabres borte, mens Boston (95 poeng) avslutter borte mot Tampa Bay. (©NTB)