Liverpool's Jamie Carragher (L), his son James and coach Kenny Dalglish (R) wave with the trophy after their English League Cup final soccer match against Cardiff City at Wembley Stadium in London February 26, 2012. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER CARLING CUP) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS Foto: EDDIE KEOGH

Ikke uventet hylles den populære skotten av eierne Tom Werner og John Henry etter at Liverpool søndag vant ligacupfinalen.

– Hele klubben har vært under enormt press, men Kenny har vært ekstraordinær fra første dag , sier Liverpool-eierne Werner og Henry til liverpoolfc.tv.

Liverpool måtte riktignok ha straffespark for å slå nivå to-laget Cardiff, men det er titler som teller, ikke finspillet i finaler.

– Dette er klubbens første steg for å nå målet om at det snakkes om det som skjer ute på banen og ikke det utenfor. Det har vært slik i mange år nå, og det var på tide at klubben sto opp og vant en storkamp som dette, sier John Henry.

Det er første gang Dalglish vinner ligacupen som manager. Skotten er sulten på flere titler i sin andre managerperiode på Anfield.

– Selv om vi vant noe i dag, så er vi ikke ferdig med det. Vi ønsker ikke å stoppe her, vi ønsker å fortsette i samme spor. Den beste måten for å sikre det er å fortsatte med det vi er best til, nemlig å stå sammen, sier manager Dalglish som hadde droppet dressen til fordel for jakke.

Mange vil minnes den legendariske gråhvite Candy-jakken skotten hadde for 20 år siden. Den Dalglish brukte søndag var noe mer moteriktig.

I sin første managerperiode på Anfield (1985-1991) ledet Dalglish Liverpool til tre ligamesterskap og to FA-cupseirer. Ligacupen vant han hele fire ganger som spiller, men som manager var han inntil søndag bare finalist. Under Dalglishs ledelse tapte Liverpool mot Arsenal i 1987. (©NTB)