LILLESTRØM-FREDRIKSTAD 1-2:

Etter å ha hentet inn hele 18 nye spillere i løpet av sesongen mener Torgeir Bjarmann at det er på tide laget begynner å fungere. Det gjorde det ikke mot Fredrikstad. 1-2 tap hjemme mot en nedrykkskandidat er ikke bra nok.

— Det som skuffer mest i dag er at Fredrikstad vinner fortjent. Troppen vår er god nok til å gjøre det bra i Tippeligaen, men i dag så det ikke sånn ut. Det tar ofte litt tid med så mange nye spillere, men jeg forventer at vi kommer til å prestere bedre fremover , sier Bjarmann.

Vil vise seg

Siste tilvekst i LSK-leiren er tidligere Stabæk- og landslagsspiller Henning Hauger. Han har kommet på lån ut sesongen fra tyske Hannover 96. Hauger ble byttet inn i pausen og gjorde sine saker bra, selv om laget tapte.

— Det er mye kvalitet i troppen, selv om det ikke gikk så bra i dag. Jeg har trent godt og er i bra form, men ettersom jeg ikke fikk spille i Tyskland ønsket jeg å reise hit for å vise at jeg fortsatt er en god fotballspiller. Målet nå er å få fart på karrieren og komme meg tilbake på landslaget, sier Hauger.

Angrepstalent

Lillestrøm sikret seg også angrepstalentet Moryke Fofana fra Elfenbenskysten i forrige uke, og han knytter det seg store forventninger til. 20-åringen var derimot ikke spilleklar til dagens kamp, men var likevel samtaleemnet etter kampslutt.

— Det dreier seg om en meget god avtale økonomisk sett for oss. Han er en spiller med ekstreme ferdigheter, avslutter Bjarmann.