LILLESTRØM-FREDRIKSTAD 1-2:

— Jeg synes vi gjør en veldig sterk bortekamp. Vi er solide defensivt og slipper ikke Lillestrøm til mange sjanser. Samtidig skaper vi mye fremover, sier Amundsen, etter borteseieren mot formlaget Lillestrøm.

Trener Trond Amundsen var selvfølgelig svært godt fornøyd med både laget og ikke minst nykommerne. Zlatko Tripic på lån fra Molde satte nemlig inn lagets første scoring før Pusic avgjorde på straffe tre minutter før slutt. Også spissen Robert Stene var med fra start etter overgangen fra Ranheim.

— Det var veldig godt å se Pusic avgjøre, men jeg er først og fremst fornøyd med innsatsen hans i kampen. Han løp nesten maraton der ute, avslutter Amundsen.

Gode relasjoner

Med flere nye spillere på laget snudde Fredrikstad kampen og vant 2-1. Det gleder Amundsen seg over, spesielt med tanke på tiden som kommer.

— Det var utrolig deilig at vi gjør en god prestasjon nå etter at overgangsvinduet er stengt. Vi kan ikke hente inn flere forsterkninger og det var viktig at vi fikk spilt de nye inn i laget og skapt gode relasjoner så raskt som mulig, sier FFK-treneren.

Kan score

Matchvinner Martin Pusic kom til Fredrikstad denne uka etter at Vålerenga sa opp kontrakten hans. I sin første kamp for Fredrikstad gjorde han som han har gjort i sine tidligere klubber Hull City og Vålerenga - å bli matchvinner i sin første kamp for klubben.

— Jeg vet hvordan man scorer mål og er veldig glad for å vise det i dag. Fredrikstad er et bra lag som jobber hardt. Det er en god følelse å vise at vi ikke mistet motet selv om vi lå under, sier østerrikeren som foreløpig bare har kontrakt med FFK ut sesongen.