– Jeg håper jeg spiller mot Lyn. Vi får se hvilke reaksjoner jeg får etter denne økten, sier en måtelig optmistisk Ragnvald Soma til Aftenbladet.no like etter fredagens treningsøkt.Midtstopperen trente ikke sammen med laget onsdag og torsdag, men i dag tok han del i formasjonsøkten.

Men jærbuen har ikke for vane å melde forfall til seriekamper for Viking. Han har spilt samfulle 1710 minutter av de 19 eliteseriekampene så langt denne sesongen.

Forventer tøff kamp

Og dersom ting går som Soma håper, starter han på Ullevaal.

– Lyn har slitt litt den siste tiden, og de vil garantert bite fra seg mot oss. De ønsker å være med på øvre halvdel av tabellen, sier Soma.

Viking er imidlertid minst like avhengige av tre poeng om de ønsker å henge med i toppstriden.

– Dersom vi spiller opp mot 100 prosent av vår kapasitet, skal vi slå Lyn på bortebane, sier Soma.

Sigurdsson på topp

På dagens formasjonsøkt spilte han stopper sammen med Børre Steenslid, og det kan se ut til at Uwe Rösler sverger til en 4-4-2-formasjon til møtet med Lyn søndag.

Det betyr i tilfellet at Hannes Sigurdsson får fornyet tillit på topp sammen med Peter Ijeh.

Ellers skiftet Rösler på flere plasser i løpet av formasjonsøkten. Maurice Ross erstattet Thomas Pereira, og René Klingbeil ble trukket over på venstreback. Videre skiftet Razak Pimpong med Søren Berg på høyrekanten, mens Jone Samuelsen erstattet André Danielsen midtveis i økten.

Sannsynlig Viking-lag (4-4-2): Thomas Myhre – René Klingbeil, Børre Steenslid, Ragnvald Soma, Thomas Pereira – Razak Pimpong, André Danielsen, Nicolai Stokholm, Allan Gaarde – Hannes Sigurdsson, Peter Ijeh.