Television journalist Sara Carbonero, girlfriend of Spain's goalkeeper Iker Casillas, interviews Casillas after the 2010 World Cup quarter-final soccer match against Paraguay at Ellis Park stadium in Johannesburg July 3, 2010. REUTERS/Marcelo Del Pozo (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP) Foto: Scanpix

Alt om VM får du her:

– Vi spilte ikke så bra i dag. Vi skapte ikke særlig mange sjanser, og målet som ga oss seieren var at det heldige slaget, sa 29-åringen, som virket å ville snakke Spania bort fra favorittstempel i semifinalen.

– Tyskland er et stort lag, antakelig det beste laget i VM. De har slått ut store lag som England og Argentina, og det med 4-1 og 4-0. Det inngir respekt. Jeg venter en enorm kamp onsdag, sa Casillas.

Også Cesc Fàbregas, som fikk sitt tredje VM-innhopp da han erstattet formsvake Fernando Torres, har respekt for semifinalemotstanderen.

– Det føles bra å være i VM-semifinale for første gang, men vi vet at det ikke vil bety noe om vi ikke kommer til finalen. Vi så Tyskland slå Argentina, og de spilte veldig bra. De er et av de beste lagene i turneringen, og vi må ta fram vårt beste om vi vil slå dem, sa han. (©NTB)