DIego Maradona var på jakt etter sin fjerde strake seier da Argentina møtte Bolivia i dag.

Men kampen, som ble spilt på rundt 3600 meters høyde i Bolivias hovedstad La Paz, ble alt annet enn en dans på roser for stjernegalleriet til Argentina. Vertene lekte seg med mannskapet til Maradona, og vant til slutt hele 6-1. Marcelo Martins førte Bolivia i føringen etter 12 minutters spill, men Argentina slo tilbake ved Luis Gonzalez da 24 minutter var spilt. Etter det var det imidlertid bare Bolivia.

Joaquin Botero (straffe) og A. Da Rosa sørget for at vertene ledet 3-1 til pause. Etter hvilen puttet Joaquin Botero to ganger, Didi Torrico én gang, og gjorde ydmykelsen komplett.

Argentina fikk dermed sitt største tap på hele 60 år!

KAMPFAKTA:

Bolivia – Argentina 6-1 (3-1)

Mål: 1-0 Marcelo Martins (12), 1-1 Luis Gonzalez (25), 2-1 Joaquin Botero (str. 33), 3-1 Alex da Rosa (45), 4-1 Botero (54), 5-1 Botero (66), 6-1 Didi Torrico (87).

Rødt kort: Angel di Maria (64), Argentina.