Isabelle Pedersen løp et sterkt løp og vant 100 meter hekk i World Challenge-stevnet i Kroatia tirsdag.

Dermed fulgte hun opp innsatsen fra VM i Kina. Der satte hun personlig rekord i semifinalen, men ble utslått.

Pedersen kom inn på 12,86 tirsdag, tangering av hennes personlige rekord fra VM. Hun vant foran Tiffany Porter (12,91) og Andrea Ivanicevic (12,97).

Cindy Roleder og Alina Talay, med sølv og bronse i VM, var også i de slagnes rekker. Det var også amerikanske Lolo Jones.

– Isabelle viser at hun er på vei inn i verdenstoppen. Det er svært gledelig for norsk friidrett, sier sportssjef Rohnny Nilsen til NTB.

Karoline Bjerkeli Grøvdal løp inn til en sterk 2.-plass 3000 meter. Hun løp på personlig rekord 8.52,83. Axumawit Embaya fra Etiopia vant med 8.51,82, men Grøvdal la flere sterke løpere bak seg.

Henrik Ingebrigtsen løp inn til 6.-plassen på 1500 meter med 3.39,12. Kenyanske Vincent Kibet vant med 3.38,56. Vladimir Vukicevic deltok også i stevnet i Zagreb. Han endte på 7.— og sisteplass på 110 meter hekk med 13,91. Vinneren Sergej Sjubenkov hadde 13,11. (©NTB)