Ivar Sånna er annonsert å være trøndertravets nye frontfigur. Men i sesongdebuten på Leangen mandag var det lite som bar bud om at en kommende superstjerne var ute på luftetur.

INGEN SUKSESS: Ivar Sånna lå i tet etter første runde, men så gikk det ikke så bra i resten av løpet på Leangen. Bak f.v. Black Butan, Supreme Sugar og Crimson Pirate. Chanto Photo, som vant løpet, lå så langt bak i feltet at hesten ikke fikk være med på bildet. Foto: Morten Antonsen

Trippelmillionæren fikk en fin start, og tok teten på første langside. Tempoet var heller ikke avskrekkende, og Jomar Blekkan virket å ha kontroll på løpet.

Helt tomt

Men på oppløpet stivnet superhesten helt. Kveldens store banker endte med disk for passgang..

— Det er noe som ikke er i orden med hesten. Jomar sa også at det var helt tomt på oppløpet. Nå sender vi ham umiddelbart til dyrlegen. Heldigvis er det dyktige veterinærer på Leangen, sier eier Kolbjørn Selmer.

Fortsatt ståltro

Selmer beskriver fallhøyden som stor etter all oppmerksomheten rundt sesongdebuten, men er sikker på at Ivar Sånna kommer sterkt tilbake.

— Selvsagt var dette litt antiklimaks. Men det er sånn det er med hester, man kan aldri innkassere en seier på forhånd. Og det er bedre at vi fikk denne smellen i dag i stedet for i et løp som virkelig betyr noe. Men ta det helt med ro - vi kommer tilbake. Jeg er fortsatt like overbevist om at dette blir bra, sier han.