GARDERMOEN (ap.no): — Jeg ser frem til å løpe her. Så lenge jeg er fit, kan ingen slå meg, sier verdens raskeste mann ved ankomst til Oslo.

Usain Bolton skal være i hovedstaden i seks dager i forbindelse med Bislett Games som arrangeres torsdag. Der skal han løpe 100 meter litt før klokken ti på kvelden.

Verdensrekorden hans på distansen er 9,58 sekunder.

— Vi har jo betalt heavy for ham. Han er ikke her bare for å løpe. Han er her for å skape hysteri, litt som Justin Bieber, sier Bislett Games-general Steinar Hoen, som har opplevd null problemer med å fylle stadion til årets stevne.

Etter at han litt før klokken ti torsdag kveld har løpt 100 meter på litt under ti sekunder, blir det antakelig en kopi av fjorårets DJ-innsats for VIP-gjestene, før flyet som tar verdens raskeste mann ut av Norge går fredag morgen.

Også den tidligere verdensrekordholderen på 100 meter, Asafa Powell, kommer til Oslo flere dager før Bislett Games for å promotere stevnet. Det samme gjør langdistansekongen Kenenisa Bekele, verdensrekordholder på både 5000 og 10.000.