Kun 11 av 38 serierunder er unnagjort, men allerede nå tror Arsenals manager at vinneren har utpekt seg.

Chelsea står med ni seirer og to uavgjorte kamper. Det har gitt dem 29 poeng av 33 mulige. Med samme poengsnitt resten av sesongen vil Chelsea slå sin egen Premier League-rekord og ta over 100 poeng.

Arsenal tapte igjen

Det er kun fire poeng ned til sensasjonslaget Southampton, men «ingen» regner med dem. Manchester City på tredjeplass er åtte poeng bak Chelsea, mens Arsenal har 12 poeng opp til London-rivalen. Manchester United er 13 poeng bak, Liverpool 15. Det lille håpet Arsenal hadde så ut til å briste med søndagens 1-2-tap mot Swansea.

Formsvikt

– Se hvor mange poeng de (Chelsea) har nå. Fortsetter de slik er det ingen som vil ha muligheten til å ta dem igjen, det er helt sikkert, sier Wenger ifølge Sky Sports.

– Det ser ikke ut som om noen er kapable til å utfordre dem for øyeblikket. De har fått en god start, og så lenge du ikke taper er det ingen som stiller spørsmål ved det man gjør. Selvtilliten kan hjelpe dem i jevne kamper, sier Wenger.

Selv har han tøffe dager. Arsenal kastet bort en 3-0-ledelse mot Anderlecht i Champions League, før Swansea ble for sterke i søndagens ligaoppgjør.