Aftenbladet ba Sandnes Ulf-spillerne og trener Asle Andersen om å si ett ord om hva som blir viktig i lørdagens kamp mot Fredrikstad. Se video.

Etter en god kamp mot Rosenborg tyder mye på at Sean McDermott får en ny sjanse i mål mot Fredrikstad.

— Det ser slik ut dømt ut fra treningen, så jeg regner med det. Jeg følte hele laget spilte bra mot Rosenborg, og jeg passet inn i laget. Så det er ingen grunn til å sette meg ut, sier McDermott til Aftenbladet.no

- Hva er dine styrker som keeper?

— Jeg føler jeg er god på alt, men samtidig må jeg også bli bedre på alt: Innlegg, skudd, lesing av spillet, posisjonering i mål, med ballen i beina, pasninger, alt sammen, sier McDermott.

— Hvordan vil du beskrive konkurrenten din, Aslak Falch?

— Han er tøff. Han gir ikke opp. Det er slik det skal være. For da blir det også ekstra press på meg. Da han sto i mål, og jeg var på benken, prøvde jeg å gjøre det samme ved å stå på hele tiden og vise at jeg burde stå, sier McDermott.

- Hvorfor vinner Sandnes Ulf mot Fredrikstad?

— Vi har spilt veldig bra i det siste. Og vi ser også mer solide ut bakover. Folk prater til hverandre, og vi ser mer ut som et lag som står sammen. Mange lag som rykker ned er veldig åpne, og det er lett å komme gjennom. Men jeg synes vi har vært solide i det siste, sier keeperen.

- Hva er det beste argumentet for at Sandnes Ulf beholder plassen?

— Jeg kan se på guttene at de har lyst til å holde seg opp, og de er alle gode spillere, derfor tror jeg at vi holder oss i eliteserien, sier 19-åringen.

Ut fra onsdagens trening blir dette laget mot Fredrikstad (4-4-2): Sean McDermott – Vegard Aanestad, Edier Frejd, Ronny Espedal, Bjørnar Holmvik – Fredrik Torsteinbø, Aksel Berget Skjølsvik, Anel Raskaj, Steinthor Thorsteinsson – Marius Helle, Christian Gytkjær.