Spørsmålene omkring Wayne Rooneys fremtid haglet under fredagens pressekonferanse på Old Trafford, men alle spekulasjoner om salg ble avfeid.

— Wayne er ikke til salgs. Han er en Manchester United-spiller, og vil fortsette å være United-spiller, hevdet Moyes ifølge BBC.

Flere samtaler allerede

På slutten av forrige sesong skal Rooney ha ønsket seg vekk fra United. Siden har det vært relativt stille rundt den 27 år gamle spissen, selv om ryktene har blusset opp igjen nå - blant annet skal Arsenal og Chelsea ha lusket i kulissene.

I tillegg har Rooney som kjent et noe anstrengt forhold til den nye manageren, men det er altså ikke til hinder nå, skal vi tro skotten.

- Jeg har allerede snakket med Wayne flere ganger etter at jeg tok over, og alt som har skjedd før er historie. Nå jobber vi sammen og det ser ut til at han trives godt. Jeg ser frem til å jobbe med ham, og alt fokus er nå på å få formen hans best mulig, forklarte Moyes.

Nemanja Vidic, som også var til stede under pressekonferansen, la til:

— Wayne har trent veldig bra i det siste, og har ikke vært i bedre form på fem år.

Interessert i de beste spillerne

Moyes ønsket hverken å kommentere den mulige interessen omkring en United-retur for Cristiano Ronaldo, eller en mulig gjenforening med sin beste spiller i Everton, Leighton Baines, under pressekonferansen.

— Jeg vil aldri snakke om spillere hos andre klubber; det synes jeg er feil. Men på generelt grunnlag er selvfølgelig denne klubben alltid interessert i de beste spillerne.