– Jeg har hatt en prat med trenerne i Viking, og sammen har vi kommet fram til at det nok er lurt å gå hver vår vei. De kan ikke love meg spilletid, og jeg må spille om jeg skal utvikle meg videre, forteller Schulze til Lindesnes Avis.

20-åringen gikk til Viking fra Mandalskameratene i 2011. Siden den gang har han kun fått tre innhopp i eliteserien. Ett i fjor og to i år. Nå går han ut av kontrakt med siddisene.

– Litt rart er det jo, men samtidig lå det litt i kortene. Det har ikke blitt så mye spilletid, og jeg må tenke på hva som er best for meg framover, fortsetter Schulze til lokalavisen.

I sommer dro Martin Ramsland, tidligere lagkamerat i MK, østover for å satse på studier. Der begynte han å spille for Strømmen. Det ser også Schulze som en mulighet.

– Kjæresten min bor på Østlandet, så det hadde vært best om jeg fant en klubb der. Men akkurat nå er jeg åpen for alt som måtte komme, så lenge det er i 1. divisjon eller eliteserien, sier 20-åringen, som har trent med Strømmen den siste uken.

– Det virker til å være en fin klubb, men per nå er det kun trening det er snakk om. Jeg aner ikke om de kommer til å tilby meg en kontrakt, sier Schulze.