TROMSØHALLEN: Det aller meste tyder på at den rutinerte bulgareren har spilt sin siste kamp for Tromsø Storm denne sesongen, kanskje sin siste noensinne.

– Galin har ikke trent med laget på lang tid nå og jeg regner ikke med han til «Final Four». Han blir med til Oslo som et ekstra par øyne for å hjelpe meg fra sidelinjen, så han blir med i den kapasiteten, sier Storm-trener Kenneth Webb, som tror Mihaylov har spilt sin siste kamp for Storm.

– Han har vært mye plaget med kneet og kanskje er han ferdig som spiller, men han kommer til å bidra videre for klubben. Han har erfaring og ekspertise og kan hjelpe både Tromsø Storm og Tromsø Storm Ungdom i en trenerkapasitet. Hvis dette er hans siste år som spiller, synes jeg vi skal sørge for at han får avslutte med kongepokalen, sier Webb.

Usikker Mihaylov

Mihaylov har kun vært på banen i seks kamper denne sesongen i perioden 30.11-25.01 og venter fortsatt på svar fra røntgenbilder han tok sist tirsdag.

– Jeg låste kneet i kampen mot Nidars Jets da jeg var i ferd med å komme tilbake i form. Det har vært utrolig frustrerende å følge laget fra sidelinjen. Jeg har så utrolig lyst til å være med å bidra, sier Mihaylov, som fyller 35 år i mai.

– Jeg har ikke lyst til å avslutte karrieren på denne måten. Vi har en veldig god mulighet til å bli mestere i år og jeg ser en mesterskapsglød i laget. Jeg vet at jeg har muligheten til å vinne nå, men jeg har lyst til å være med og bidra mer fra banen enn jeg har gjort til nå og håper og kunne spille i hvert fall i ett år til, sier Mihaylov.

Bidrar fra benken

Bulgareren innser imidlertid at mulighetene for å spille mer i år er små.

– Jeg har ikke trent på over tre uker nå med laget, så det blir som ekstra øyne for Kenneth at jeg blir med til Oslo, sannsynligvis. Klarer jeg å få til en sommer med bra trening, er jeg motivert til å gå på en ny sesong, men det vet jeg ennå ikke. Nå skal jeg bare gjøre så godt jeg kan for laget fra sidelinjen, sier Mihaylov.