I 1992 og 2000 tapte TIL 0–6 mot Lillestrøm på Åråsen. I går tangerte «Gutan» sitt største bortetap i eliteserien.

Marerittminutter

Det ble 0–6 mot Aalesund etter en flau forestilling. TIL lå under 0–2 til pause, men det var først etter hvilen at det gikk varmt rundt ørene på TILs forsvarsspillere.

46 min: Et knapt minutt var spilt av 2. omgang da Vebjørn Hoff satte 3–0 fra skrått hold.

48 min: «Mos» utnytter et sleivspark fra Peter Orry Larsen og setter 4–0. 51 min: Wangberg mister ballen som bakerste man og «Mos» setter 5–0 via rumpa på Franck Boli.

Tolv baklengs på en drøy uke

Det betyr at «Gutan» – som ble hyllet for forsvarsspillet for et par uker siden – har sluppet inn 12 mål på en drøy uke.

Først ble det fire mot Vålerenga sist søndag. Deretter to mål imot fra Rosenborg før det grusomme tapet i Aalesund i går.

– Vi er overhodet ikke der vi skal være. Det er for store avstander, og vi får ikke til spillet vi ønsker. Det er litt å rette på til 2. omgang, sa en svært skuffet Simen Wangberg til TV2 i pausen.

Floviks pauseprat

Men som Mjøndalen-profil Christian Gauseth sa i TV 2-studio i pausen: «Det skulle vært interessant å høre pausepraten til Bård Flovik».

– Vi må skape flere sjanser. Det er mye rom, og det må vi utnytte, sa Flovik til TV 2 i pausen.

Men spillerne lystret tydeligvis dårlig.