Angrepsspilleren er inne i sin beste periode siden overgangen fra FC København høsten 2014. Etter at han scoret AaFKs eneste mål i forrige kamp mot Sogndal, han har scoret ni mål på en måned. Fred Friday er toppscorer i eliteserien med åtte mål. Bak han ligger Torbjørn Agdestein og Deshorn Brown med fem. Mos og fem andre har fire.

– Det er selvfølgelig deilig å score igjen, men det hjelper ikke så veldig mye når vi taper 4–1 mot Sogndal. Det handler om å jobbe hardt og glemme den kampen, for vi er så mye bedre enn det vi fikk vist mot Sogndal, sier Mos til Sunnmørsposten.

Les deg opp:

Han starter trolig torsdagens kamp på topp sammen med Franck Boli. Spissduoen har starta sammen i de fire siste seriekampene. Det har gitt Mos fire scoringer, mens Boli har stått for to.

– Det har selvfølgelig mye å si for selvtilliten at det har blitt litt mål, så nå handler det bare om at det må fortsette. Jeg koser meg på banen når jeg får spille sammen med noen på topp, sier Mos.

Etter å ha blitt kritisert:

Etter en svært skuffende kamp mot Sogndal sist, venter Sarpsborg 08 nå.

– Det er et godt lag som spiller mye ball, så det blir ikke lett for oss. Vi må vinne krigen og få med oss noe derfra, sier 27-åringen.

Livesenter Sarpsborg-AaFK: Følg kampen og chat med vår journalist!