Manchester United's Ryan Giggs (R) wipes his face as he walks past referee Viktor Kassai of Hungary during their Champions League final soccer match against Barcelona at Wembley Stadium in London May 28, 2011. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto: Scanpix

Å si at alt har vært rosenrødt i familien Giggs de siste ukene, vil være en relativt kraftig overdrivelse. Først ble det påstått at venstrevingen har hatt et sidesprang med supermodellen Imogen Thomas, deretter kom det fram at han skal ha vært utro med brorens kone — og gjort henne gravid.

Alt sammen etter at han tidligere i år fikk skaffet seg en rettskjennelse på at ingen medier fikk trykke opplysninger som hadde kommet fram rundt egen person.

Anmeldt

Vel. Til slutt har mediene likevel fråtset i skandalen, og i kjølvannet av oppslagene skriver engelske the Guardian nå at Giggs skal ha vært i kontakt med britisk politi. Årsak: En privatetterforsker (Glenn Mulcaire) sine metoder for å komme til bunns i saker.

- Hacket mobilen

Nå har Giggs bestemt seg for å saksøke tabloidavisa News of the World for å ha hacket seg inn på hans telefon for å lese tekstmeldinger Giggs skal ha skrevet. Ifølge the Guardian er Giggs ekstra forbannet på Mulcaire.

Dermed går sommerferien med på søksmål. Så gjenstår det å se om en kjennelse er klar når Giggs igjen skal forsøke å drible engelske høyrebacker i august...