Rasmus Lynge Christensen, Ylldren Ibrahimaj og Wilhelm Pepa satte inn målene for serielederne fra Arendal i bortemøtet med Pors. Danske Christensens mål kom i allerede etter ni minutter, mens Ibrahimaj og Pepa økte ledelsen for sørlendingene utover i andre omgang. Dermed ble det en komfortabelt seier i Telemark for Knut Tørums gutter. Arendal står nå med seier i fire av de siste seks kampene.

Poengtap for Notodden

Laget har ikke tapt en seriekamp i år. Noe det er over et helt år siden sist skjedde. I tillegg ble det poengtap for tabelltoer Notodden. Kenneth Dokkens lag klarte ikke å slå Asker på bortebane, og det endte 0-0. Dermed har Arendal ni poengs forsprang på Notodden med kun seks kamper igjen.

Sliteseier for Vindbjart

Vindbjart og Tønsberg kjempet tett lenge, men Vindbjart vant til slutt 2-0. Foto: Herman Folvik

Øyvind Gausdal sørget for at Vindbjart tok sin første seier på fire poeng, om man ser bort fra protesten som gikk gjennom etter Fløy-kampen. Goalgetteren stanget inn 1-0 etter 81 minutter etter et nydelig legg fra Victor Vindfjell. På overtid sendte Tønsberg alle mann i angrep, og Kristoffer Syvertsen økte til 2-0 på overtid etter at Tønsberg-keeper Sondre Golden Midtgaarden var fullstendig på bærtur. Steinar Skeies menn tar dermed et langt sted mot spill i 2. divisjon også neste år.Vindbjart vant fortjent, men slet med Tor Thodesens FK Tønsberg lenge og kampen var nokså jevnspilt. Gjestene gikk ut høyt, og skapte to gode sjanser allerede i løpet av de første fem minuttene. Etter at Tønsberg fik løpt litt fra seg tok Vindbjart mer kontroll på spillet utover i første omgang, men gjestene hang godt med. Christian Follerås og Gausdal fikk hver sin gode mulighet, men ingen maktet å score.

God Boujar

Dermed gikk lagene til pause på 0-0. Omgangens største sjanse hadde Torgeir Fredriksen og Tønsberg, da backen avsluttet fra kloss hold, men keeper Benjamin Boujar reddet forsøket. Alagie Sanyang hadde et godt skudd etter pause og kunne ført Tønsberg i ledelsen før Gausdals scoring, men Boujar reddet også dette skuddet. Steinar Skeie trente for øvrig Tønsberg på starten av 2000-tallet.

Fløy spiller borte mot Kvik Halden søndag klokka 16.00. Neste kamp for Vindbjart er borte mot Notodden. Arendal møter Asker hjemme neste lørdag i fortsettelsen på opprykksjakten.