Angrepstalentet Peder Karlsen (19) går fra Fløy til Vindbjart. Motsatt vei går midtbanespilleren Tony Vo (22). Vo har tidligere hatt Fløy-trener Mattias Andersson som trener i Odd. Han har slitt med skader denne sesongen, men håper nå å få en ny vår for bunnlaget Fløy, som bare har æren igjen å spille for i høst.

For Vindbjarts del venter en tøff kamp om å bli topp sju og beholde 2. divisjonsplassen. Nyervervelsen Karlsen kan bidra med stor fart, og erfaring fra Start 2 og noen treninger med A-laget. Muligens får han spilletid allerede i kampen mot Tønsberg lørdag klokka 16. — Alt er mulig, men han kjenner ikke rollen så godt enda. Og det er viktig, for i VFK henger alt sammen med alt. Så vi får se. Peder er meget spennende, sier Steinar Skeie, Vindbjart-trener.

Tidligere i sommer gikk også Joachim Holberg Eriksen fra Fløy til Vindbjart. Emil Pedersen, sønn av Start-trener Steinar Pedersen, forlot Donn som trenes av onkel Kjetil Ruthford Pedersen, til fordel for Vindbjart tidligere i uka.

Etter at Fløy slo Vindbjart 4-3 i sommer leverte Vindbjart en protest som ble fulgt av Norges Fotballforbund. Dermed endte kampen 0-3 til Vindbjart på grunn av Fløy brukte en uberetighet spiller. Det satte sinnene i kok på Flekkerøy, men nå er rivalene altså på talefot igjen.

Fløy møter Kvik Halden søndag klokka 16. Serieleder Arendal møter Pors borte klokka 16 lørdag.