VENNESLA: Vindbjart røk ut av cupen etter et 1-2-tap mot Strømsgodset onsdag kveld.

— Det er imponerende at vi klarer å stå imot, og skape så store sjanser. Det står det veldig respekt av, sier Skeie til Fædrelandsvennen.

Vertene fikk keeper Benjamin Boujar utvist allerede etter åtte minutter. Han stod langt utenfor egen 16-meter da han reddet et skudd fra Petter Vaagan Moen.

Her får Vindbjart-keeper Benjamin Boujar se det røde kortet av dommer Jan Morten Tennøy i cupkampen mot Strømsgodset. Uten en spiller utvist, tror trener Steinar Skeie 2. divisjonsklubben kunne ha slått ut Strømsgodset. Foto: Håvard Karlsen

— Vi trodde før kampen at vi kunne vinne. Jeg er sikker på at vi hadde tatt skalpen til Strømsgodset med 11 mann. Det betydde så mye at vi fikk en mann utvist, sier Skeie. - Fikk Boujar kjeft av deg etter å ha blitt utvist?

— Nei. Det han gjorde der, var han kjempeskuffet og sur over. Alle skjønner at det er en refleks han gjør, sier Skeie.

16-årig keeperdebutant

Selv med ti mann, klarte Vindbjart å ta ledelsen ved Øyvind Gausdal, og 1-0 stod seg til pausen på Moseidmoen.

— Vi hadde flere store sjanser også, blant annet ved et godt skudd fra Victor Vindfjell, som deres keeper slo ut. Vi skapte også sjanser i andre omgang, sier Skeie.

Benjamin Boujar rusler av banen etter å ha blitt utvist. Foto: Håvard Karlsen

Strømsgodset snudde kampen fra 0-1 til 2-1 etter hvilen. På overtid fikk Marius Nilsen en gedigen sjanse til å redde ekstraomganger, men han satte skuddet sitt fra kloss rett på keeper.— Jeg var nesten litt glad for at vi slapp å spille den halvtimen ekstra, for vi skal ha kamp igjen til lørdag, sier Skeie og smiler.

Vindbjart måtte kaste inn keeperdebutant Aleksander Lie da Boujar ble utvist. 16-åringen klarte seg veldig bra i buret til venndølene.

— Han stod en kjempegod kamp, og han viser at han er et bra talent, det er det ingen tvil om, sier Skeie.

Lie har stort sett spilt 4.-divisjonsfotball for Vindbjart 2. Han har én treningskamp for A-laget til venndølene.

— Jeg synes jeg gjorde en god kamp, og jeg er fornøyd, sier Lie.

- Hva synes du om Strømsgodset?

— De var gode, men jeg følte vi var helt på høyde med dem i store deler av kampen, og vi var flinke til å angripe, selv om vi måtte legge oss lavt, sier Lie.

— Mentale greier

For Strømsgodset handlet alt om å komme seg videre til 4. runde onsdag.

— Vi visste at det kom til å bli jevnt. Disse kampene er vanskelige, sier Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen.

Han sendte et sterkt lag på banen mot Vindbjart. Likevel var det vanskelig å se divisjonsforskjellen mellom de to lagene.

— Det er noen mentale greier som slår inn, og det ser vi på antall eliteserielag som er ute nå også. Det er mindre forskjell enn vi tror, når vi kommer til disse rundene. Vi er veldig fornøyd med at vi klarte å karre oss videre. Vi møtte et godt lag, og var heldige med at de fikk en spiller utvist tidlig i kampen også, sier Ingebretsen.

- Vindbjart-treneren tror de hadde gått videre med 11 mot 11. Hva tenker du om det?

— Det må han bare mene, sier Ingebretsen og ler.