Paris Saint-Germain var i trøbbel på eget gress, men fire minutter før slutt berget Edinson Cavani 1-1 mot Ajaccio i fransk 1. divisjon søndag.

For første gang stilte PSG med stjernespissene Zlatan Ibrahimovic og Cavani fra start. Det skal i utgangspunktet være en drømmeduo, men det ville seg ikke helt for tittelforsvareren søndag kveld.

Ajaccio tok ledelsen etter bare ti minutter ved Benoit Pedretti. 32-åringen skrudde ballen vakkert i krysset bak keeper Salvatore Sirigu.

PSG var det dominerende laget, men utligningsmålet lot vente på seg. Først helt mot slutten gjorde Cavani 1-1. Vertene kunne tatt alle poengene, men Ajaccio holdt unna et voldsomt kjør.

Sesongstarten har ikke vært perfekt for Paris Saint-Germain. Klubben har spilt to uavgjorte kamper og står med to poeng. Lag som Lyon, Monaco og Marseille står med full poengpott (6).