I dagens Adressa kan man lese om Holmar Örn Eyjolfssons kjøp av leilighet. Nå har Morten Gamst Pedersen gjort det samme som lagkameraten og kjøpt et rekkehus til fem millioner på Lade i Trondheim.

— Ja, jeg har kjøpt bolig, men det er ikke noe å kommentere. Når jeg først er en plass, så går jeg fullt inn for å være der.

- Er det slik at du ønsker å være i Rosenborg?

— Slik har det vært fra dag én. Jeg er her for fullt og ønsker å spille fotball, sier Gamst Pedersen.

Fikk sjansen sentralt

I torsdagens kamp mot Bodø/Glimt var Pedersen tilbake i indreløperrollen, men mot Levanger fikk han prøve seg sentralt på midten i Ole Selnæs skadefravær.

— Det var selvfølgelig uvant å spille i den rollen. Det er ikke akkurat der jeg har spilt mest. Jeg har bare trent i indreløperrollen i år, så det var litt annerledes. I indreløperrollen får jeg brukt de offensive kvalitetene mine, men det er en fin utfordring å prøve seg sentralt på midten, sa «Gamst’n» etter kampen.

Klare ambisjoner

Etter Mikkel Diskerud satte seg på flyet og signerte for New York City, har Gamst Pedersen en klar målsetning om å kapre den ledige plassen.

— Vi ønsker å være med å kjempe om gullet. Vi har trent hardt og godt, så det har jeg stor tro på. For min egen del så ønsker jeg å være en del av startoppstillingen. Jeg vet jeg kan være med å bidra med målgivende pasninger og mål, så det er det jeg satser på, avslutter Gamst Pedersen.